Najaarsloterij 2019

NAJAARSLOTERIJ

 

Waar ontvang je loten?

Bij deelnemende winkels en horeca in het centrum van Mierlo ontvang je in de actieperiode (24 november tot en met 15 december 2019) Najaarsloten. Je ontvangt:
1 lot bij besteding tot 25 euro
2 loten bij besteding vanaf 25 euro
3 loten bij besteding vanaf 50 euro, enz.

 

Wat kan je winnen?

Er zijn super veel mooie prijzen te winnen! Maar liefst 45 mensen gaan we blij maken met een 1e prijs t.w.v. €50. Daarnaast maak je kans op een troostprijspakket: wat daarin allemaal in zit, dat is een verrassing. Wel kunnen we al zeggen dat we in totaal 80 troostprijspakketten weggeven. En dan maak je natuurlijk ook nog kans op die prachtige HOOFDPRIJS: modecheques t.w.v. €500!

Alle reden dus om mee te doen door je loten in te leveren in de bussen bij Plus, LIDL of Bruna!


Alle prijzen zijn ter beschikking gesteld door de deelnemende winkeliers en horeca.

 

Wat moet je doen om kans op prijzen te maken?

Vul je gegevens in op de achterzijde van jouw loten en lever ze in bij Bruna, Plus of LIDL. Als je een prijs hebt gewonnen, dan word je persoonlijk benaderd voor het ophalen van je prijs.

 

Wanneer zijn de trekkingen?

Eerste trekking - 4 december 2019

Tweede trekking - 11 december 2019

Derde trekking - 17 december 2019

Trekking HOOFDPRIJS - 18 december 2019

 

Je persoonsgegevens zijn veilig

De ingevulde Najaarsloten worden wekelijks door ons opgehaald uit de inleverbussen. We gaan daarbij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens: deze worden uitsluitend gebruikt voor de Najaarsloterij en dus niet aan derden verstrekt. De loten worden zorgvuldig extern bewaard in een afgesloten ruimte tot na de actie. Alle loten worden daarna vernietigd.

N.B. We zijn niet verantwoordelijk voor het onzorgvuldig deponeren van loten, waardoor een lot naast de inleverbus komt te liggen of op een andere manier verloren gaat. Voor de goede orde: je bent niet verplicht loten in te vullen en in te leveren.

Alle prijswinnaars worden met foto in de krant vermeld. Dit geldt ook voor social media, tenzij je zelf aangeeft dat je dat niet prettig vindt.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Lenssen Manders mode 'voor haar' en Lenssen Mannenmode.


 

Facebook Mierlo Centrum