ACTIVITEITEN


hanging baskets mierlo

FLEURIG CENTRUM

Elk voorjaar zorgen we voor de plaatsing van vrolijke hanging baskets in het centrum van Mierlo. Dat geeft een bezoekje aan ons dorp extra beleving.

Cadeaubon

CADEAUBON GELDROP-MIERLO

Een gezamenlijke Cadeaubon voor besteding in Geldrop en Mierlo bij de aangesloten winkels en horeca. In Mierlo kun je deze leuke Cadeabonnen kopen bij de Hema en bij Samen bij Ellen.

Bekijk hier waar je de bonnen in Mierlo kunt besteden.

Koop lokaal

KOOP LOKAAL

Om winkels en horeca te steunen in de moeilijke tijden rondom het coronavirus, hebben we deze posters laten ontwerpen. Ook is er onderaan de molen een banier bevestigd met dezelfde boodschap: koop lokaal. Zo steun je ondernemend Mierlo! Bekijk hier een filmpje.

keurmerk veiligheid

KEURMERK VEILIGHEID

Het centrum van Mierlo voldoet aan de richtlijnen van het Keurmerk Veilig Ondernemen voor winkelgebieden. Centrummanagement Mierlo heeft dit keurmerk bereikt in samenwerking met gemeente, politie en ondernemend Mierlo. Lees meer...

net centrum

HANGER FIETSENREKKEN

Om ervoor te zorgen dat fietsen in het centrum kunnen worden neergezet, zijn er door de gemeente voldoende fietsenrekken geplaatst. Vind je deze hanger aan je fiets? Dan heb je daar geen gebruik van gemaakt.

veilig centrum

INFORMATIEBORDEN

Veilig kunnen winkelen is belangrijk. En als er dan iets misgaat, dan wil je snel kunnen handelen. Daarom is dit bord geplaatst bij het kruispunt bij de Rabobank, zodat het duidelijk is waar je de dichtsbijzijnde AED's kunt vinden.

veilig centrum

HANDGEL EN VLOERSTICKERS

In winkels en horeca kun je deze vloerstickers en handgel tegenkomen, die we ter beschikking hebben gesteld om veilig winkelen te bevorderen.

Najaarsloterij

NAJAARS
ACTIE

Ook afgelopen jaar organiseerde Stichting Centrum- en lintenmanagement een Najaarsactie in Mierlo, waarbij je mooie prijzen kon winnen. Lees hier meer over deze actie...

Feest op het plein

FEEST OP HET PLEIN, DAAR BIJ DIE MOLEN

Op 22 juni 2018 organiseerden we een gezellig feest op het molenplein voor jong en oud. In de middag een Mega Kinderfeest, in de avond muziekale optredens van veel verschillende artiesten.

Bekijk hier een foto-impressie.

Mierlo Magazine

MIERLO MAGAZINE

Vijf jaar lang gaven we het feelgood tijdschrift Mierlo Magazine uit, dat gratis door Mierlo werd verspreid. Jammer genoeg viel in 2017 het doek.

Hier vind je meer info en kun je de tien uitgaves nog digitaal bekijken.

 

Facebook Mierlo Centrum