ACTIVITEITEN

Bekijk hieronder de activiteiten van Stichting Centrum- en lintenmanagement Mierlo.


winkels

KEURMERK VEILIGHEID

Het centrum van Mierlo voldoet aan de richtlijnen van het Keurmerk Veilig Ondernemen voor winkelgebieden. Centrummanagement Mierlo heeft dit keurmerk bereikt in samenwerking met gemeente, politie en ondernemend Mierlo.

Najaarsloterij

NAJAARS
ACTIE

Ook dit jaar organiseert Stichting Centrum- en lintenmanagement de Najaarsloterij Mierlo. Een leuke actie, waarbij je mooie prijzen kunt winnen. Bij elke besteding tot € 25 ontvang je vanaf 26 november t/m 15 december 2018 een Najaarslot. Bij besteding vanaf € 25 ontvang je twee loten, vanaf € 50 drie loten enz. Tot en met 18 december kun je de loten inleveren bij Lidl, Plus of Bruna. Als je een prijs hebt gewonnen, dan word je persoonlijk benaderd om je cadeau op te halen. De hoofdprijs is dit jaar: Modecheques t.w.v. € 500. Er zijn daarnaast veel mooie cadeaus te winnen, die je worden aangeboden door de lokale winkeliers en horeca. En... ook nog heeeel veel troostprijzen.

Bekijk hier de uitgebreide actievoorwaarden.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders mode 'voor haar'.

Cadeaubon

CADEAUBON GELDROP-MIERLO

Een gezamenlijke Cadeaubon voor besteding in Geldrop en Mierlo bij de aangesloten winkels en horeca. In Mierlo kun je deze leuke Cadeabonnen kopen bij Hema en Bruna.

Bekijk hier waar je de bonnen in Mierlo kunt besteden.

Feest op het plein

FEEST OP HET PLEIN, DAAR BIJ DIE MOLEN

Op vrijdag 22 juni 2018 organiseerden we een gezellig feest op het molenplein voor jong en oud. In de middag een Mega Kinderfeest, in de avond muziekale optredens van veel verschillende artiesten.

Bekijk hier een foto-impressie.

 

Facebook Mierlo Centrum